sista dagen på året!

Ja förlåt för den extremt dåliga uppdateringen :O Julen har varit super mysig och rolig. Har så himla kul i Göteborg, skrattar väldigt mycket när jag är med de roliga människorna. Har fått fina klappar som jag blev väldigt nöjd med. Lite pengar, parfym, kläder osv. Måste också bara säga att lov bara är föör skönt! 11 dagar kvar av lovet är inte dåligt det :D Imorgon ska jag fira Nyår med Josse, Kimberly,Lina och Lollo det kommer bli väldigt roligt, har inte sett de på länge så kommer bli jättekul :)
julgranen

Julen är såå fin!

Igår var det lilla julafton här är lite bilder från igår :) Det var jättemysigt :) Fick pengar, tvål, strumpor ,lite godis av Farmor och Farfar Tack ni är Guld värda ♥

Julmiddag

Igår var jag hos Martina på julmiddag som hon och hennes syster hade fixat, det var en rolig middag :) Tack Martina och Magdalena :) ♥
bild från igår(från facebook)

DVD omslag

Det här gjorde jag på graf lektionen :) det är verkligen kul, det här blev resultatet på min "dear john" film. Nu måste jag städa för sen kommer farmor och farfar och firar lilla julafton, bara en vecka kvar tills julafton och jag har inte köpt en enda julklapp :o dags att gör snart!

DM imorgon :)

Hej, imorgon så ska jag spela dm med skolan klockan 10:00 vilket kommer bli jättekul :) men om jag har hört rätt så kommer rätt så många att sitta i publiken som kanske inte är lika roligt, fasst känner nog inga :P Skönt med fredag imorgon :D efterlängtade helgen kommer, imorgon kommer ni få veta vad jag kommer göra mina trogna läsare ;) ledtråd: julgröt! nej men tycker det är så komiskt att skriva sådär när jag minst typ har 4 läsare, och högst 15(som endast hände en gång,hahha).
Här får ni lite bilder från skolan!
Det var meningen att de som står lite outside på varje kort skulle se ut som om de inte visste att vi tog kort, och att vi inte heller visste det. Hahhaha, men ni får väl bestämma om det blev lyckat eller inte.

Måndagdecember

Igår hade jag planerat att gå på Lucia movie night med några från klassen, där de visar tre förhandsvisningar men jag, Josse och Lina fick inte gå pga av att de hade bombat :( skitbeskviken. Nu sitter jag i skolan, och väntar på att engelskan ska börja. Hejdå!

Fredag :D

Nu är det fredag :) Skönt! Idag så var det foto, svenska och rörlig bild ganska roliga ämnen. Sen åkte vi hem, men Jag,Josse och Kimberly åkte tillbaka till skolan för det var Julkonsert men vi trodde typ att de skulle vara en "vanlig" konsert men det visade sig vara luciatåg, :) fasst de sjöng ju jättefint, men jag blev lite chokad över vad det var, kunde inte riktigt sluta skratta där i början! Det var roligt att vara med Josse & Kipman :) Kimberly gav oss Toffife, jätteoooootttt!  Sen gick vi till Sabis för att titta om Jossan och Bea skötte sig med att dela ut pepparkakor och kaffe och de gjorde dem! Gulliga de var.
Har inte använt skype alls bara skrivit, men pratade med Kip, Josse,Jossan och My :) superduper ♥

Dagens outfit.

mössa från stadium, skjorta från jc, halsband jc, byxa thailand, sockor hm.
mina nya skor :)
halsband från Jc.

Vad tänker hon med?

såg den här från Beas blogg :O asså mamman är ju helt sjuk i huvudet!!! Hon borde få straff för det här, börjar ju gråta för att det är så hemskt! Stackars barn :'(

Café60

Hej, idag gick jag upp runt 11 för att klockan ett vara vid skolan, och titta på tvåornas fotoutställning med Josse,Kimberly,Bea och Lina :) men My och Elin var redan där och var mingelfotografer. Vi var inte där så länge, men bilderna var jättebra! Vi rullade vidare till Centrum och Bea shoppade loss. Sen åkte jag och Josse samma buss hem, för jag skulle vara med Steffi och Martina vi belutade oss för att fika på Café60. Det var riktigt mysigt att fika och vara med dessa underbara människor.


varm choklad ♥

Är det sant?

Att Olle som jag var nästan helt säker på skulle gå vidare har åkt ut??!!! :O tråkigt! Men idag har jag varit barnvakt åt Alexander, Vi såg på Toy Story, vilken är en stört bra animerad film, började gråta. Men Alexander somnade väldigt fort. Även fast jag inte var "barnvakt" så länge så var det mysigt. Åt Thaimat och fick godis och tog det lungt.
Imorgon blir det fotomässan! :D
bild från fotolektionen när vi fotade i motljus, kul var det! Jossan(josfn.blogg.se) har tagit fotot.

förstadecembertvåtusentio

Idag är det första luckan man får öppna i chokladkalendern. men jag har ingen så det blir ingen för mig, Idag har det varit kallt...väldigt kallt. Det har inte hänt något spc, men det har varit en roligt dag. Ser just nu på paradise hotel, Julia is back! :o och nu har Alexandra åkt hem, det blir mer och mer spännande.
If life doesn't go right go left.

RSS 2.0