Godnatt sovgott så ses vi sen imoooorgon! (sångmelodi)

Drack en proviva shot efter träning, superduper gott! :D Den hjälper dig att stilla hungern och du får balans i tarmar och övriga organ. Okej, nej jag vet faktiskt inte om nått av det där stämmer, men det är bra att ta helst innan träning. Och så kan man ju ta efter för att det är så gott.
förövrigt en extremt läskig bild på mig.. :o
hahha juste måste säga att BB avsnittet var jätteroligt idag! för er som inte tittar, titta!

Chaa chaa

Ett litet hej från mig och Jossan!
Chaa Chaa bloggen by tusensaxar

Animal

Måste plugga idag! Eftersom det int gick så bra igår hade jag tänkt att göra det idag, Idag efter skolan åkte jag och köpte en choklad degestive om det nu stavas så.. Väldigtväldigt gott!


godaste cheesecaken nånsin! får panik vet inte hur det stavas, ostkaka fast på engelska.

tjugoniondemarstvåtusenelva

Sitter i skolan och väntar på att engelskan ska börja! Vi har haft samhälle. väldigt roligt inlägg.




otrrrrrrrrrrrrrrroligt längesen jag skrev men nu är jag igång igen!


dags att plugga!


AWESOME

eller, nej jag ångra mig inte så awesome... Vaknar typ halv åtta när man är ledig jag får panik jag som ville sova ut. Men ska nu försöka att somna om.

Dagen i bokstäver...

Började dagen med att jag hade lite halsont och det känns ju toppen, sa jag TOPPEN. men sen åkte jag till gullmars för att åka till danderyd och spela skol dm final typ vi vann :) sen kom jag hem och var väldigt trött och känner lite att jag börjar bli sjuk känns ju sådär verkligen eftersom det är en jätteviktig match på lördag :( Hoppas hoppas på att bli frisk på lördag! Imorgon är det som Fredag för vi är lediga på fredag :D Suppper.


jätteläskig bild, men väldigt rolig.

Hahaha

Låt mig förklara lite kort! En man har kommit in i ett hus mitt i natten och försökt våldta en kvinna, och brodern är ju lite sur sådär bara.

 


Dags för BB!

haha nu har jag sett på bigbrother! och ska sova snart, det blir ingen skola för mig imorgon för jag ska spela innebandy med skollaget så ja det blir väl skoj. Och på fredag är vi lediga hur sköööönt? Idag åkte jag hem till Josse och åt väldigt goda mackor och satt och pratade,sen var det dags för träning och det var väldigt kul idag för på lördag är det kval också nervös men det kommer att bli grymt roligt! Godnatt alla 100 läsare, oj gjorde en nolla för mycket... och Hej sängen. Puss ♥


Solsidan in my ♥ haha

Sista avsnittet av solsidan idag, väldigt bra men tråkigt att det är slut, haha vilken otrolig tönt jag känner mig som, men ärligt så är det tråkigt, men jag hoppas på en säsong tre :) och de borde dom göra.


juste Nicky åkte ut idag, stackars Roza jätteledsen. som Rodney säger katerina is untouchable.

I väntan på sista avsnittet av solsidan...

vi spelar in det, jag har inte glömt att det börjar kl8 prick! Är sjukt trött efter att spelat två matcher precis efter varandra. den första blev det 4-4 sen tyvärr förlust med 2-0 Sen åkte vi till donken och åt väldigt gott. Imorgon är det skola igen är inte så himla taggad, men men. Om en vecka är det kval till div 1 jag är redan nervös... Piss puss.


haha jag och hanna försökte ta kort när de vinkade, men en sånhär extremt stel hälsning har vi nog aldrig fått.

Saturdayyyy

Jag träffade Hanna igår och vi åt först hos henne pizza :D sen åkte vi vidare hem till mig och såg på film och lite sånt, mysigt och roligt var det! Nu snart ska vi rulla vidare till TC haha kanske köpa lite godis eller nått :) Pusssssss



Innebandy

Nu: Träning!

Har städat mitt rum idag för er som vill veta, sen har jag pluggat lite väldigt viktig information ;D puss


CONGRATS Elin! ♥

18 år!

2:an är här, hahah!


1:an som är väldigt rolig


2:an

haha vet nu att många har sett den innan mig xD

Singing that melody

Slutade redan halv tolv typ efter att ha fått veta att provet blir framskjutet :D Stannade kvar ett tag sen åkte jag och mötte Martina och Steffi väldigt längesen jag träffade dom. Det var jättekul att träffa dom, vi tog en fika i stan och satt och pratade, mysigt ♥ Sen var det träning och den gick väl sådär typ. Pussssss


♥♥♥

Hahahhahahh sjukt rolig!


Chillvecka here we come!

Slutade redan klockan elva idag, yeeeeah :D Nu sitter jag här och plugga på So provet imorgon, jättesvååårt! Tar en liten paus nu, Det kommer vara en riktig chillvecka idag, imorgon slutar vi typ tolv, sen på onsdag börjar vi elva istället för 9 :) Fredag slutar vi typ 12 :D Awesome!



Det går iiiiiinte

att plugga asså jag typ kallsvettas för att det är så svårt! Fattar ingenting typ, inte vad man ska förstå. Det känns toppen att göra en söndag ännu mer deppig med att plugga.


okej verkligen inte alltid men just idag så gör jag det.hatar söndag alltså.

Sthlm Boggie

Kom hem för ganska lång tid efter att ha sett melodifestivalen med några fina, eric saade vann ganska bra hoppades nog på Danny och swingfly. Sängen väntar nu blev jättetrött, men ska nog se sthlm boggie som sömnmedel. Imorgon är det plugga som gäller! Puss :*


How cute?


BIGG BRRORR

snart är det big brother som gäller, haha! Efter skolan åkte jag hem till Jossan med Lina vi åt en god mix med glass och grejer som Jossan lagade väldigt gott. Vi gjorde lite mer grejs vi gjorde också en sommarlista på spotifyy för nu vill vi ha sommar, helst nu :D Måste fixa jobb, panik. PusS och KraM ♥




Born this way

Grym hon är! Hon blev upptäckt på youtube och ska få sjunga duett med Lady Gaga hur coolt är inte det?!
Vanllig dag i skolan slutade två, sen åkte jag till Kimberly med Josse och åt väldigt god mellis nutella och jordnötsmacka, sen gick vi upp på kips rum och sen var jag tvungen att åka så det blev icke så länge. Men nu ska jag plugga har bestämt att försöka plugga 1 timme per dag måste bli bättre på att plugga. Träning snart ♥

Every day is a new day

Första dagen i skolan efter lovet kändes väl sisådär det var kul att träffa alla i klassen, men lektionerna var väldigt tråkiga. Åkte hem pluggade lite och tränade fys jobbigt! Ska sova snart för imorgon är en ny dag. Tobbe lämnar Bigbrother vilket suger jättemycket tyckte om han.


Dear Deer


hahaha, blicken!


some pics


Idag skulle jag ha hängt på till stan, men blev ej så :( för mormor skulle komma till oss det var mysigt jag har varit extremt trött hela dagen och träningen var ju sjukt jobbig eftersom jag inte orkade nånting... Just nu sitter jag och tittar på Storebror, fastnar lätt för sånna program, haha var också helt fasst i Paradise hotel. Puss ♥

Sundsvall, på väg hem.

nu sitter vi påväg hem från sundsvall, har varit jättekul tack! Har varit väldigt dålig uppdatering, vi såg bio 127 timmar, gått på stan och varit hemma i lägenheten. Ska ladda över bilderna sen när jag kommer hem. Vi bestämde att vi inte fick ta bort nån bild på kamerorna.



RSS 2.0