funkar inte riktigt som det ska..

är verkligen inte på nått bloggmode just nu, Igår träffade jag Hanna och Martina en stund vilket var väldigt skoj, sen kom Steffi en stund också :)! Sen så följde Hanna med mig+the family till magic bar där vår granne uppträdde det var skoj det med, jag fattar inte hur dom gör? när dom trollar :o sjukt coolt! Jossan kom hem igåår Yaaaaay! Har saknat henne! ♥


Det är så här att det inte finns några biljetter kvar till P&L där vi skulle bo, och det känns ganska sådär!!! Panik

Nyyy vecka!

Sitter nu hemma och gööör inte så mycket ska plugga snart, sen ska jag träna det ska bli awesome! det var så länge sen så det kommer bli rooligt! Första dagen i skolan på länge, nu är nästa lov Sommarlov längtar!


goooott!

Jag har fyllt år också och av mamsi fick jag en resa till London :D yaaaaaaayyyyy längtar!

Första doppet idag!

Träffade Josse och Kip idag, vi åkte ner till Alby och badade :o ja det är faktisk sant! haha! Det var kallt men inte svinkallt så det gick bra även fasst det bara var "upp så fort som möjligt" metoden jag körde. Det var riktigt mysigt kändes som sommar :) ♥ bilderna tagna från Josse! :)

NEEEJ Rooodney!

Rodney åkte och jag är helt knäckt typ! nej men asså jag fattar ingenting varför har man kvar Madeleine istället för Rodney, jag borde ha röstat!!! Det kommer ju bli helt annorlunda nu, dåligt!

Det var ett tag sen..

Ja det var det ju! Nu är det påsklooov :D och måndag-torsdag jobbade jag och det gick bra! Fick påskägg igår :) Och har baddat bubbel med Martina och Hanna hade det rooligt! :D Sen igår var jag med Noni och Hanna :) hade det riktigt mysigt! men martina skulle ha varit med men kunde inte sen :/ Sitter och chillar nu och vet inte riktigt vad jag ska jag göra idag med det är asfint väder och man blir ba glad!


I'm watching you!

I am number five

eller jag skulle vilja vara det iallafall. Idag var det första dagen på jobbet det gick bra, det var kul. Jag och pappa lunchade på hötorgshallen mums. Efter jobbet träffade jag och pappa resten av the family åt middag och sen såg vi I am number four. Skitbra film och "I am number four" är ju helt sjukt snygg. Snyggaste nånsin typ.. Sen tog vi en glass på donken hela kvällen var jätterolig.


Imorgon fyller jag 17 år!

Nu: BIGBROTHER

tror nästan att Annie åker ... eller Madde...eller Katerina.

Grattis far som också fyllde år igår!

Grattis världens bästa pappa ♥

Grattiiiis Stephanie på din dag(igår)♥

haha jättegammal bild! Älskar dig ♥

Water for elephants

Igår var det fredag men inte vilken fredags som helst utan Steffi och pappas födelsedag plus loooooov :D efter skolan mötte jag steffi och martina i centrum och tog en glas och satt ute på ängen, jättemysigt! Sen åkte jag hem och åt väldigt gott grillat sen in till stan för att se water for elephants med Bea, Kimberly och Josse :) Filmen ägde ashårt! och Jossan som tyckte den var halvt bra :o


Nu ska jag iväg på brunch med familjen en present till pappa :)


Staden

träffade Steffi och Martina idag, dom var också lediga så vi åkte in till stan och gick runt i stan och åt goda mackor på waynes coffee..mums! Det var grymt skönt att vara lediga idag och det kändes som sommar idag när jag gick mot bussen svettades ihjäl av att ha på mig min skinjacka. Jag köpte en topp från zara faktiskt har inte köpt det på år. Börjar tio imorgon, slutar 14:00 och sen är det loooooov :D yeeeeeay! det var jättemysigt att träffa er ♥♥


bild från idag, från martinas cooola htc mobil med android funktion(helt sjukt vad cool, men hon auktionerar faktiskt ut autografer senare så det är coollungt, nu kan ni andas ut).

Happy birthday! :D

Grattis på födelsedagen fina Mypan ♥


Call on me, hahaha




Lediga imorgon

Yeeeaaaay fick nyss reda på att vi är lediga imorgon :) men känner mig lite orolig för Stephan men hoppas det inte är något allvarligt.

Träffade Hanna idag efter skolan och vi har skapat ett nytt kontrakt från och med idag får vi bara äta godis en dag i veckan och inget donken på en hel månad. Det var super att träffa dig ♥


dags att noppa?

hehehihih

haha det var jätteroligt för ett tag sen så hade jag på nått konstigt sett lyckats skriva hej till en kille i nian på facebook visse inte om det, var också inne på en annan sida. När jag klickar in på facebook så ser jag att jag har skrivit hej till han men tror då självklart att det är han som har skrivit hej... hah så jag skriver hej igen (stalker varning på den skriver hej två gånger som jag inte visste då) haha så han skriver hej( och jag fattade inte varför han skrev Hej två gånger, hah så var det jag som hade gjort det) och då fattar jag vad som har hänt... försöker slinka mig ur det där och föklarar men låter ju som världens sämsta bortförklaring. Haha ja sånt som kan hända.

Nu ska jag duscha!

Hahaha idag sa Josse att det var hon som hade varit inne på min och skrivit hej.

Gossip från bigbrother

har fått höra lite gossip från Big brother! hahha gossip, men jag blev inte glad där inte. Nu ska jag plugga och sen blir det träning, ska bli skoj! har köpt naturgodis för att kunna plugga bättre?


haha, hade två josse och två martina.. coooolt!

Spring pring sing

Var på 3 timmars körskola idag gick fortare än jag trodde och det ska bli jättekul att prova att köra sen. Har verkligen ingenting att skriva om... Ska inte äta så onyttigt den här veckan.


weheartit ♥


BB

Tittar at the moment på BB, hoppas att Rodney stannar. Har varit jättefint väder idag, jag har inte gjort nått spc hjälpt lite att ta fram utemöblerna och sen åt vi på kinaresturang jättegott! Ny vecka imorgon och då ska jag på någon kurs om körskolan.

gaaaaaaaanska tråkigt inlägg.

Wohooo!

bild från Gotland, helt sjukt att vi har lyckats gå upp i ettan ♥


Hello

Heeey, igår var jag med Hanna, Martina och Noni det var jättekul, längesen vi träffades alla fyra. Vi satt mest och pratade och hade det mys. Noni gick hem efter ett tag, då satt vi tre oss och tittade på tv, och somnade. Jag tror att jag aldrig har sovit så skönt i en soffa förut, haha. Idag har vi hängt i centrum, haha hatar ordet hängt men det är det vi har gjort... vi åt glass, lite summerfeeling.


Nu är designen omgjord. Nu får det vara så ett tag.

Designa om bloggen

Dags för ändring, det blir den här snygga designen sålänge!

Nyttighetsvecka check! ojj onyttighetsvecka*

Har i princip bara käkat onyttigt heeeeeeeeela veckan, det blir det ändring på tills nästa vecka :) NU ÄR DET DAGS FÖR FREDAGSMYYYYYS! Älskar fredagar, Idag ska jag träffa Martina och Steffi och Hanna sen några fler skulle komma till martina, har inte träffat dom på evigheter :o så det ska bli jättekul.


jag och jossan ♥

Jätten möter lillen

Jag väntar på att åka iväg till releasepartyt för pappa. Så det fick bli lite gickr.

I looooove Fish......NAAAAT

men den här bilden diggar jag


Stannade kvar efter skolan för att göra klart grafen, den blev klar men tog bara ut en tidning, och sen skulle jag spara det men var för snabb och glömde spara..hhaha känns ju lite sådär halvirreterande. Men jag vet ju hur man gör så det går nog rätt fort...eller? Känner verkligen att jag lääängtar efter helg vill ha nu! Och nu har jag blivit jätteosäker jag vill kanske gå graf istället för foto i tvåan... beslutsångesten är på topp just nu!

coco-cola light

Just ni dricker jag det här :D haha grymt gott fast vanlig cola slår den här lite, men men. Börjar bli sjuk igen -.- jättesnorig, rolig info jag vet. Men får hoppas att bli frisk så snart som möjligt! Den här veckan har vi träningsledigt, väldigt skööönt! Har kommit till mamma idag så har precis packat upp alla kläder, och snart är det Storebror på TV, diggar verkligen programmet, sjukt men jag längtar typ efter programmen på dagarna.

ahh meh vafö!

haha jossans förvånade röst i början!
Hej på dig Grabben Jossan! by tusensaxar

Tyckte det var dags att klippa mustaschen!


TT till 1:an ♥

det är helt sjuk, nu lyckades vi vinna kvalet och har kommit upp i ettan tills nästa säsong, underbart! :D åkte till Gotland igår klockan 8 typ och det har varit riktigt kul under de 24 timmarna på Gotland, vi har hunnit med mycket på så kort tid.
bästa laget! ♥ haha jag står helt off plus att jag står brevid världens brunaste person medans jag själv är likblek. grrrrreeeeat!

Gryyyyyyyymm

Bieber filmen var jättebra, jag grät lite bara en liten skvätt. l. Innan åt jag och Josse på donken och Bea och Kip åt tacobar... mums! Jossan kom lite innan filmen började :) har lite bieber fiever nu!
haha ♥

hahahaha lika som bär!


Fredag och första april.

Fredag idag och klockan halv sju ska jag åka iväg för att se Never say never Justin Bieber, med några fina. Ska bli roligt :D han är faktiskt grym. Men det är inget aprilskämt.
1:a April
Som sagt var det första april idag, jag blev väckt av att pappa ringer en timme för tidigt kvart i åtta och säger att Kalevi har ringt till honom och säger att vi ska vara i skolan nu och det är jätteviktigt, haha och jag trodde han!
Men sen blev jag sur för jag kunde inte somna om.. Sen skrev jag på facebook till Josse och frågade om hon hade hört vad som hade hänt på Bigbrother! hah men sen ringde jag och sa att Rodney och Christian var tvungna att lämna huset, och hon trodde mig, haha! Körde samma på Bea hon gick också på den, hennes blick kunde inte hålla mig. Sen lurade jag Hanna att det hade stått två älgar på min trädgård, jättetråkigt! men hon trodde mig.


RSS 2.0