lalllalallalallallallala

onsdag idag och skolan var kort, 2 lektioner. Efter skolan åkte jag till Martina och Steffis skola, sen åkte vi till Steffi efter vi hade väntat på martina ett tag. Sen hem, åt dom berömda bullarna såå goda! sen bara chillade vi, spelade lite nostalgispel haha sonic och redbeard. Sen fick vi skjuts hem av Simon, sköönt med bil jao. Träningen gick bra, och ska kanske få jobb imorgon :D elleeeer jätteosäkert, men mamma kände nån som behövde jobbare. miiihii hoppas på det.  PS. Tack åse för att just du vill bli min brevvän ♥ va finns det troll i trållbäcken? vet inte om jag vågar ta mig dit...

olika gubbar dårå.

:O

:D

:)

;)

:P allas favorit ♥

(A)

kan nog vara bland det godaste!


rostad skogaholmslimpa ♥ är inne på min fjärde.. och kom ihåg när jag var liten och åt nästan ingenting, och sen blev det helt plötsligt 8 st. Då var alla så stolta på mig, haha! fick gå jättetidigt från engelskan, och kom hem för en halvtimme sen, ska spela match idag sen senare, wii.

måste skaffa nya dojjer assow.

Ska snart duscha, träningen gick segt, menmen. Mina innebandy skor luktar blääääää och får nästan kvälningar. haha då kan ni föreställa er kanske? får se om jag går på historian imorgon:( puss <3

går ju sådär liksom...

har träning om en halvtimme typ, och måste egentligen bara sitta och plugga nu, men det går inge bra. åh vad jag är dåliiiig:(, jag pressar inte ner mig själv inte alls.


hej jag heter felicia och är en tjej på 12 vårar som söker en brevvän i åldern 11-15. vässa pennan och skriv. ps har msn. puss

english class.


revensch typ.

Vann matchen med 9-2 gjorde 1 mål och 1 assist, så det kändes bättre än igår. Har precis duschat och ska snart ut och övningsköra och hälsa på mormors och morfars hus. pusss <3


random bild, nyklippta!

åh älskaren


så mycket bättre..

hey kollar så mycket bättre nu. Blir bara att vara hemma med familjen idag. Matchen var ju mycket annorlunda, och det slutade 4-4, och jag gjorde värsta misstaget big time, + att jag har fått en blåtira. usch tycker sånt är ju så jobbigt :( Imorgon är det ny match, och då ska jag ge gärnet asso.


äter just nu världens goaste vitachokladmoussen. ♥


haha hundvalp. bååååtiiiira

it's friday friday.

Hey, idag efter skolan träffade jag Martina och Hanna, har inte träffat Martina på jättelänge. Vi ba chillade och snackade, sen så var det ju tänkt att många skulle hänga,kimberly är sjuk:(krya på dig ♥ och sen kunde inte dom andra. men blev 3 st. Jag, Josse och Jossan. Vi satt också ba och chillade och snackade och hade det mysigt! Dom åkte hem för en stund sen, och nu ska jag sova, imorgon blire match, Taggarå(haha)



Brides Maids

träningen gick ok för dom som undrar, haha. nu har jag duschat och ska se Brides Maids med mamsen och nosnebben. Fredag imorgon och börjar 9:30 lml. Älskar Fredagar.


My man ♥


Marry me. åh låten är ju så bra.

Hey you. slutade ju halv 12 idag. Igår efter skolan var det donken med Bea som också är med på donkenfria december(woho YEZ hanna vi fick med oss en till, Clara är typ också med) sen spelade jag match i Tullinge och vann med 2-0 wiie :D sen jag kom hem har jag käkat jättemycket! fasst jag inte är så hungrig, har ju en "godisfrivecka" eller från måndag till fredag, och jag åt i måndags så antagligen tis-fre, haha!


amen, unicorn ♥ diggarom jue.





bathtime. (översatt från engelska till svenska badtid)


visst ser det mysigt ut??? .... NOOOT. haha men värt ett försök.

Efter skolan så åkte jag hem och typ gjorde verkligen Ingenting, fasst jag hade tänkt att plugga, men nee det ville inte felicia göra då nää.Sen var det träning, och det gick bra, hem och bada inviga nya badkaret. Ska kolla på HIMYM nu, pusss <3 juste nationella prov imorgon :o

Mediakunskap


men vart är Kimberly, Bea och Ida?

bullar med mjölk.weho.

Hey. efter skolan träffade jag steffimannnen, åkte hem till henne, där jag inte har varit på miljarder år! Pratade och åt nybakta bullar, jättemysigt! åt tacos, muuums. fick även se bebben, jättesöt. och lyssar på Justin Bieber nu. bara han hela kvällen typ, håller jag på att bli ett 12årigt fan eller? Såg nyss Something Borrowed också igen på tv:n så bra fortfarande, och Ethan ♥ väntar även på att få isolering vid fönstret, har sovit i min zipperall i ett tag nu.


OMFG I LOVE JUSTIN BIEBER SÅ MYWKEEET ASSOW. SÅ SNYGG, PUSSWWS ♥

the holiday, mannen.

Hey, förlorade stort idag mot Linköping så det känns ju rätt så tråkigt :(( är jättetrött fortfarande. Börjar halv tio imorgon och ska bli så sköönt att sova! Jag och Hanna åt på donken här om dan och bestämde att vi ska ha en donken fri månad i December. och det blev lättare nu när jag såg en hemsk video om hur dom mishandlar kycklingar och hönor, började böla.


åh sommar ♥

haha ja malte är min nya, vem är du hemliga beundrare????? hahaha kan det vara Grahn?

haha,jonas brothers är det, du  borde lyssna på spotify! hahaha! åh bea ♥

tintins äventyr..3D ( eng tal )


ja det var ju beviset åt rätt håll och allt.

Idag så har jag hängt hos Malte, åt lite pommes med dipp och tog en bira efter det på grahns krog. Njöt lite av solen som skimrade fram, nej skämt åt sido.

Sen vid fem åkte jag+Hanna och hennes familj till Heron City och åt mat och såg TinTin, var faktistk väldigt bra, bra gjort liksom ba. det var skojsigt, haha. Sen åkte jag hem och ska typ sova nu, kanske se ett How I met your mother avsnitt, ska upp 06:30 imorgon, lml(love my life) för att spela match i Linköping, ska bli roligt, taggad!(nu lät det som jag var ironiskt, men det var jag ej) haha. pusselipuss.

gordon

Hey. sitter hemma hos Hanabanana och har ätit lyxfrukost, woho. Igår hängde jag med mamma och bennnnncoososo vi åt jättegod middag och såg filmen Drive, filmen var väl sådärbra, men mer bra än dålig, haha:D det var mysigt, efter det skjutsade dom mig till Hanna och jag sov kvar här. Vi kollade nostalgifilmer jönssonligan och Camp rock(den är internnostalgi) puss jaaao.

när dödenupplevelse..

när jag skulle gå över vägen vid busshållplatsen och bussen stod fortfarande där, och när jag går över(ser ingenting) så kommer en buss och typ tvärnitar, var 1 meter ifrån mig. Blev helt skakig efteråt! Så nu har jag lärt mig nått, asså det var sjukt läskigt faktiskt. var bara tvungen att skriva av mig likss.

Ba ba ba

Hey you! slutade feetttt tidigt idag jao. redan vid tio mannen. så rullade hemmåt då, köpte nudlar för 4 kr billig lunch. nu ligger jag i soffan med mitt täcke som för övrigt är världensskönaste täcke seriously ♥ har kollat How I Met Your Mother och tankar 3dje säsongen nu. hihi Ska till Mamma idag så måste packa grejer och såntdär.och sen träning idag med.


haha har haft den här på hjärnan i typ 1 års tid, den vägrar släppa taget om mig även fasst jag inte gillar den spc mycket.

nej nu äre nog dags

Hey, har inte bloggat på nån timme sådär så nu är det dags igen. Har varit höstlov och grejer, men blir för mycket att ta det i det här inlägget så säger väl bara att det var ett roligt lov:D hhihihoh. Idag är det tredje dagen på veckan och godis varenda dag. det måste få ett stopp felicia(that's me) men det är ju ssåååå gott. Sen har vi sett film i gratängsalen, och nyss kom jag hem från en skogskväll med farmor, farfar och far min. haha vet inte om det var såå himla roligt, men kul att träffa farmor och farfar.


åh den är ju så bra!

Kanske dags att blogga nurå.

Har ju inte bloggat på 5 dagar nu, så nu är det dags. Sitter hemma hos Martina nu med Hanna och Martina. Steffi åkte på morgonen. Vad som har hänt på lovet dårå.

Har varit på Bio sett In time med Josse och Hanna. Varit barnvakt och fått stuffs från New York, för Benzzzii var där med jobbet. Han är så snäll! Måste visa på bloggen känner jag:) Tagit kort vid slottet. Städat mitt rum(det var ju det viktigaste) Träffade Josse,Kimberly och Lollo hemma hos Kimberly och gick promenad och hade det myysigt. Lökade sönder när vi skulle sova. haha. Och igår träffade jag Noni(som jag inte har träffat på hundra år) med Martina och Hanna, åt god mat och hade det trevligt. Sen Sov Jag hanna och Steffi hos Martina och såg skräckfilmer. haha rädda. Idag ska jag äta middag hos Farmor och Farfar och sen träna. Puusss


schteekar minen typ.



RSS 2.0